About


About Tamara Brinkman_Actrice

Tamara begint haar televisie carrière op haar 18e wanneer ze een vaste rol krijgt in de populaire serie ‘Onderweg naar morgen’. Daarin speelt ze 4 seizoenen lang de pittige ‘Babette’.

Ook was ze te zien als presentatrice in o.a het Nickelodeon programma ‘Under the ground’ en het reisprogramma ‘RTL Travel’. Daarnaast was ze een aantal jaren te horen op de radio. Eerst als side-Kick van Ruud de Wild op Radio538 en later ook in haar eigen programma bij Slam!fm.

Afgelopen jaren speelde ze o.a. in de series ‘Meisjes van Thijs’, ‘Divorce’, ‘A’dam E.V.A.’, ‘Danni Lowinski en ‘Flikken Maastricht’ en speelde ze in de korte film ‘Bounty’ die op diverse internationale filmfestivals te zien was.


In 2014 speelde ze een vaste rol in de Net5 serie Fashion Planet en momenteel heeft ze naast Thomas Acda, Tim Haars en Ricky Koole een vaste rol in de nieuwe politie serie Bureau Raampoort op SBS6.

Ondertussen is haar stem zeer regelmatig te horen op radio en televisie. Zo is zij bijvoorbeeld de vaste stem voor o.a. UPC, Head & Shoulders, Beachmasters, en is zij station voice van zowel kinderzender Nickelodeon als radiostation Slam!fm. Bekijk het voice-over werk van Tamara hier.