About


About Tamara Brinkman_Voice-over_2

Over mij
Mijn allereerste demo nam ik op bij Marco Baay in 2005 en toen ik later de kans kreeg om de zenderstem van Nickelodeon te worden is het balletje echt gaan rollen. Hierdoor heb ik in sneltreinvaart de kneepjes van het vak geleerd en kon ik veel vlieguren maken.

Inmiddels ben ik ruim 15 jaar werkzaam als voice-over en leef ik mij met veel plezier in, om diverse merken een stem te geven. Fris en vrolijk voor bijvoorbeeld Head & Shoulders en Danio, zwoel en sexy voor Slam!FM en Max Factor, eigenwijs voor Studentenwerk en UPC of uitzinnig enthousiast voor Nickelodeon.

Maar ik heb ook een serieuze en volwassen kant. Wat betreft tone of voice in ieder geval dan. Regelmatig spreek ik bedrijfsfilms, salestapes, guidelines en voice respons systemen in. Je kunt hier mijn demo’s beluisteren.


Werkwijze / homestudio
Kortom, je kunt het zo gek niet bedenken; als er een stem onder moet, kan ik het voor je inspreken. Ik kom graag naar een studio van jouw keuze maar ik beschik ook over een thuisstudio. Handig voor spoedklussen en kleinere budgetten.

Ik neem op met een Røde broadcaster microfoon en Symetrix 528 E voiceprocessor. Het geluid klinkt hierdoor vrij basic zodat je er zelf nog alle kanten mee op kunt.

Na afstemming van de juiste tone of voice ga ik aan de slag, en daarna lever ik je een aantal verschillende, onbewerkte takes aan. Indien gewenst denk ik mee over de tekst voor je productie. Binnen een dag kan je spot of filmpje klaar zijn. Stuur mij een e-mail en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Friends

Marco Baay

Marco Baay

Co-owner / Sounddesigner - Kaiser Sound Studios

Ik leerde de kneepjes van het vak bij Alfred Klaassen, waarna ik onder de vlag van Condor begon met ‘Marco Sound’. Uiteindelijk vond ik een nieuw avontuur bij Postoffice en zes jaar later vervolgde ik mijn carrière als mede-eigenaar van Kaiser Sound Studios, een audio post faciliteit op het gebied van reclame en bewegend beeld. Kaiser Sound Studios specialiseert zich in sound design, voice-over castings, muziek, cinema mixing en R128 mastering.

Ik heb aan de wieg gestaan van de start van Tamara als professionele voice-over en haar sindsdien altijd gevolgd. Alles wat ze doet, doet ze met de volle 100%. En dat maakt werken met haar zo fijn. Haar inzichten, coöperatieve geest en snelheid maken haar één van de beste stemmen in Nederland om mee te werken. Verder is ze ook ongelofelijk knap, kan ze heel goed dansen, heeft ze verstand van mode, is ze goed in sport en maakt een hele goeie lasagne! Kortom een feest om erbij te hebben in de studio.

kaisersoundstudios.com

Dennis Alfarez

Dennis Alfarez

Owner / Sounddesigner - Alfarez Music

I have been working with Tamara for more then 7 years now and she is a very consistent voice over with lot's of creativity, besides that she is a great actress and fun to work with too.

alfarezmusic.com

Sabine de Bruijn

Sabine de Bruijn

Casting Director - Voice.industries

Zes jaar geleden maakte ik kennis met de voice-over wereld via VanetieCasting. Na ruim vijf jaar kreeg ik de kans voor mezelf te beginnen en ben ik Voice.industries gestart. Casting director leek vanaf moment één al op mijn lijf geschreven: het helpen van mensen en tegelijkertijd creatief bezig zijn, iets dat ik met het grootste plezier doe!

Tamara ken ik vanaf de early days! Een prachtig, stoer, zelfverzekerd maar bovenal liefdevol mens, hetgeen in haar stem ook terug te horen is. Zeer professioneel en veelzijdig: van fris tot zwoel tot neutraal of hardsell maar altijd die betrouwbare klank. Ze kan het allemaal. Ik zou haar dan ook het liefst voor alles boeken, oke een oma of een vijfjarige wordt iets lastiger ;-). Ik hoop Tamara nog heel lang te mogen helpen aan gave opdrachten!

voice.industries